Fint besøg i BSMK. inlæg fra Bestyrelsen

Vincent Huus, med en flot udmærkelse fra WMF.

Skrevet den 14.05.2019


Her en præsentation af danmarks måske bedste minigolf spiller pt. som kommer på besøg og spiller en runde i BSMK til åbenhus. Kom og spørg ham om alt muligt om sporten og udfordre ham hvis du tør.

Hej, jeg hedder Vincent Huus og er 46 år. Et tal som betyder at jeg netop er blevet seniorspiller i minigolfsporten.
Det mindsker dog på ingen måde min ambitioner om at være den bedste minigolfspiller i Danmark og lave topresultater på den nationale samt internationale scene i årene fremover.
Vi skal tilbage til 1993 for at finde starten på min karriere. Dengang fandt jeg ved en tilfældighed ud af at minigolf var en sport. Jeg blev grebet af den efter at have spillet én runde og jeg meldte mig ind samme dag.
Det stod hurtigt klart at jeg havde flair og talent og da jeg samtidig spillede i danmarks førende klub
BgKO (Banegolf Klubben Odense), så kunne jeg lærer af de bedste og der var altid nogen der stod klar til at hjælpe og give gode råd.
I 1995 lukkede vi BgKO og dannede Minigolfklub Putter Team Odense (MPTO), hvor jeg har spillet lige siden på nær en afstikker til Hamborg i 2016 hvor jeg spillede bundesliga for Niendorfer MC
Min landsholdkarriere har foreløbigt strakt sig fra 1997 og frem. Der har været mange dejlige oplevelser og fine resultater. Blandt de største vil jeg nævne at jeg var i Superfinalen til EM i Pragh 2002, hvor kun 9 ud af de 110 herrer var med i. 2004 blev Danmark Nordisk Mester for hold på min hjemmebane MPTO. Vi vendte tilbage til MPTO i 2015 for igen at spille nordiske mesterskaber og her vandt Danmark sølv for hold og jeg blev selv Nordisk Mester individuelt.
Mine nordiske titler samt min superfinale står indtil videre som mine største resultater, men jeg vil gerne se om jeg kan overgå dem i fremtiden.
Målet i år er, at kvalificere mig til VM i Kina til oktober. Det bliver første gang at et VM skal afholdes udenfor Europa og jeg træner målrettet på at blive bedre end nogensinde.
Danske mesterskaber er det også blevet til. Ja faktisk har jeg pt. 39 danske mesterskaber, vundet både individuelt og i hold, hvoraf de 26 tilmed er DIF medaljer, som er den højeste karat guldmedalje i dansk sport, som bliver givet fra Dansk Idræts Forbund.
Udover at være elitespiller, så banker der et stort foreningshjerte i mig og jeg har altid været aktiv i livet i klubben, Jeg er juniortræner, sekretær i bestyrelsen og har haft masser af spændende udvalgsposter i klubben og poster i DMgU (Dansk Minigolf Union) Jeg har også prøvet kræfter som juniorlandstræner fra 2011-2014
Minigolf er livet for mig og det er her jeg trives allerbedst. Jeg vil ønske at alle får den samme følelse som mig og giver sig i kast med VERDENS BEDSTE SPORT.
Jeg glæder mig til at se en masse dejlige mennesker til åbent hus i Brøndby Strand Minigolf klub lørdag den
18. maj 2019. Vi ses

Billede fra FYNS.dk