DM-MOS resultat inlæg fra Bestyrelsen

DM-MOS på Bornholm, Bornpark, 2018

Skrevet den 24.09.2018


DM-MOS (Minigolf Open Standart) blev afholdt 16 september på Bornholm, BSMK havde hele 6 deltagere med.
Vi havde hele 3 junior spiller med. Bedst placeret blev Nicklas med en 4 plads, Natasia kom ind på en flot 6 plads og Sebastian på en 8. og sidste plads. Meget flot af dem alle 3.
Vinderen af junior rækken blev fortjent Nanna Pedersen, hun var på hjemmebane og det kunne ses. hun gik de 3 runder i 131 slag. Hun kunne have stillet op i Eliten og fået en flot 12 plads. Hun må være danmarks nye og kommende stjerne.

I B-rækken spillede formanden Henrik Larsen op og gjorde en flot figur. Han sluttede på 8. pladsen kun 3 slag fra 5. pladsen.
Der var 17 deltager i B-rækken.

I A-rækken havde vi Morten og Susanne med.
Susanne havde en hård start på dagen og det var den næst dårligste runde. Men hun kæmpede sig igennem og viste at hun kan spille minigolf når det gælder. De 2 sidste runder gik hun lige op med flere af elitespillerne med 2 flotte runder 43. Hun ender på en delt 6 plads.
Morten spillede ikke det bedste han kunne, men var efter 2 runde på en flot 3 plads. Han gik i 45, 40 og 45 slag, som i sidste ende gav en fin 4. plads. kun 3 slag fra at få sølv og 2 slag fra bronze.
Morten var noget skuffet efter sidste runde og var klar over at det var 2 pot fejl og en dum 5 på bane 17 der kostede den flotte runde og en medalje.

Det skal siges at bane 17 er anlæggets sværeste bane, hele 29 7er blev der noteret på denne bane, hvor der på alle andre baner maks var noteret 3 7er på banerne.

Tak til BornPark for et flot stævne og en rigtig god weekend i alles gode selvskab.