DM-hold 3 runde for 1. division inlæg fra Bestyrelsen

Skrevet den 08.06.2018


Undskyld for manglende opdateringer her på siden, men jeg har haft travlt med at spille minigolf :)

Efter første afdeling for første division lå vi på en flot 5 plads.Men efter super godt spil i andden runde på hjemmebane lå vi nu på 4 pladsen, med 2 point ned til Randers og Nordals.

For 14 dage siden måtte vi så stille et hold kun bestående af 2 mand grundet sygdom, Det lykkedes at låne Claudia af Gældsted. Mange tak for det Gældsted, Claudia spilled super fint. Men det var hårdt for os at følge med.

Vi spillede super fint og holdt os pænt fra de 99 slag per runde jeg havde sat som mål. Dette var så bare ikke nok når modstanderne gik nogle bedre runder end os.
Henrik gik i snit 34,2 og en diff. på 8
Claudia gik i snit 30,6 og en diff. på 10
Morten gik i snit 27,6 og en diff. på 2

Resultatet er at vi nu er på 6. pladsen og har 11 point op til Randers og 2 point op til Nordals på henholdsvis 4. og 5. pladsen. Der er så 31 point ned til 7 pladsen. 3. pladsen er ikke mulig da der er 29 point der op.

I dag går turen så til Roslev til sidste afdeling, som spilles i Roslev, lidt nordvest for Skive. Her skal der spilles filt. Det bliver sjovt igen at spille på filt, det er nogle år siden vi sidst gjorde det i 1. division.
Jeg håber at vi her kan holde et hold snit under 150 slag per runde og gerne tæt på 120 slag per runde, så er jeg tilfreds.

Det bliver spænende og se om vi kan indhente Randers, det bliver meget svært men det kan lade sig gøre.
Vi er tilfredse med 6. pladsen, men går benhårdt efter 4-5 pladsen i år.

Jeg ligge et link på facebook hvor i kan følge med i slaget i Roslev på søndag :)

God weekend til jer alle